NáRoZkY BLoGu..30.06.08.
dnEs jE...14.04.09.
dNeS mÁ sváTeK...ViNCeNC

Můj stav→offline.gif image by spookys-graphix

PixelsPixels
VGS(2 úKoL)
SonB(2 kOlO)

Hodnocení bločku od AjusQa

19. října 2008 v 15:13 | ka-ja |  Hodnotím blogi
Hodnocení bločku pro AjusQa


První Dojem: První dojem je moc dobrý na první pohled se mi to hned líbilo.
Hodnocení:5.B.
Pokrauj stím dá moc dobré papapík....xD.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí můj blog?

Je pěknej 65.3% (62)
Jo ujde 8.4% (8)
Jenom trošku 2.1% (2)
Mám hesčí 5.3% (5)
Je ubohý 2.1% (2)
Fůůj co to je za hnus? 16.8% (16)

Komentáře

1 BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* | Web | 19. října 2008 v 15:17 | Reagovat

jj tak díky =** můžu se zeptat kolik ti je ?

2 BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* | Web | 19. října 2008 v 15:21 | Reagovat

mně je 12 =)

3 BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* | Web | 19. října 2008 v 15:25 | Reagovat

jj jsem 1996 97 vid?=)

4 BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* | Web | 19. října 2008 v 15:28 | Reagovat

jj...k tomu icq dám tiho hned po štedrým dnu třeba =D

5 BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* BrookelleBones^^Tvé new Sbé =* | Web | 19. října 2008 v 15:33 | Reagovat

jinak sem z Chomáče /chomutov/ a ty?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama